tisdag 8 februari 2011

Den lilla stadens festrum

Så inspirerande att äntligen "vara i gång"! Hur kul som helst att starta företag och allt som hör till det. Många papper har skickats åt olika håll och ideér om marknadsföring snurrar i huvudet.

Jag var på Formexmässan för att hämta inspiration. Vilken mässa! Fick med mig en kompis som också gjorde sitt första besök på mässan. Vi blev helt tagna av alla olika miljöer i montrarna.
När vi letade oss fram till lunchstället stötte vi på allas vår Hollywoodfru, Maria Montazami. Vilken kvinna! Förutom att hon är ett huvud längre än de flesta (med sina högklackade stövlar) utstrålar hon något som kanske är just Hollywood. Hon lanserade sina hundkoppel, väskor och armband som var riktigt fräcka. På hennes armband kunde man läsa citatet "utan mitt läppstift känner jag mig exposed, rädd och nervös". Inte utan att man ler bara av att tänka på det.
Vi lyckades hitta ytterligare en monter, lite mer undangömd, där Maria fanns omgiven av sina tofsar eller "tassels". Tänk att hon gör livet lite roligare bara genom att vara sig själv!

3 kommentarer:

 1. Så himla festligt tycker jag att du äntligen är igång och att vi får följa dig i starten till ditt festrumsimperium :)
  Det kommer att gå kanonfint för dig!
  Grattis till ditt företag och stort lycka till!

  SvaraRadera
 2. Festrumsimperium, vilket härligt ord!
  Tack!

  SvaraRadera
 3. Oj, så spännande det ska bli att följa dig!Festrumsimperium, det låter flott som tusan, må jag säga =)

  Stort lycka till, det kommer att bli toppen!
  Kram Sofia

  SvaraRadera